Diamonds Day & Night - Nok til 60 dager.
kr 999
Micellar Cleansing Water 50 ml
Kr 0
Frakt kr 0
Din pris kr 349
Du sparer kr 650

*Ingen krav til videre kjøp. 100% Fornøydgaranti.

✔ Ja takk, jeg vil ha Diamonds Day & Night i full størrelse. Jeg får nok til bruk morgen og kveld i 8 uker. Alt jeg betaler er kr 349 - frakt er gratis. Deretter blir jeg abonnent, men forplikter meg ikke til å kjøpe noe mer. Om jeg ikke gir annen beskjed, får jeg nye krukker med Vendela Diamonds Day & Night hver 8. uke. Pris for begge krukker er kr 699 og det er i gjennomsnitt bare kr 349 per måned.

Det er ingen krav om minstekjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

✔ Ja takk, jeg vil også ha en gratis prøve på Micellar Cleansing Water.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela Diamonds Day & Night

2 produkter – 24-timers hudpleie

Når du tar i bruk denne duoen, vil huden bli i bedre stand til å holde på fuktigheten den trenger og næringen den ønsker. Disse vil gi deg en hud som briljerer med en mirakuløs glød, hver dag!

Diamonds Day & Night er for deg som ønsker en hud som er:

  • ✔ Gjennomfuktet, myk og spenstig
  • ✔ Fløyelsmyk og velpleid
  • ✔ Hver dag, hele året

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om tilbudet i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.