Brilliant Day dagkrem - Nok til 30 dager.
kr 0
Instant Care Serum - Nok til 30 dager.
kr 0
Frakt kr 49

*Ingen krav til videre kjøp. 100 % Fornøydgaranti.

✔ Ja takk, jeg vil gjerne ha gratis prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum. Alt jeg skal betale er kr 49 for porto og ekspedisjon - prøvene er gratis. Prøvene er nok til daglig bruk i én måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse med Brilliant Day og Instant Care Serum i full størrelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 599 (inkl. frakt). Det er i gjennomsnitt bare kr 299,50 per mnd, og kr 199 lavere enn prisen i nettbutikken.

Det er ingen krav om minstekjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela med Brilliant Day

Perfect Day Care, en perfekt kombinasjon av serum og dagkrem!

Nyt den perfekte kombinasjonen av Vendela Instant Care Serum og Vendela Diamonds Brilliant Day. De utfyller hverandre perfekt for å gi deg en komplett pleie av huden.

  • ✔ Tilfører fuktighet
  • ✔ Gir huden volum
  • ✔ Forebygger rynker og linjer


Du får 2 produkter - som gir komplett hudpleie!

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela Instant Glow i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.