Ansiktskremene Vendela SilverDay+ og SilverNight+ samt parfymeprøve

Verdi kr 1.398

Din pris kr 348

SilverDay+ & SilverNight+

Test mine forbedrede ansiktskremer

  • Reduserer pigmenteringer, porer og rødhet
  • Forhindrer vanntap og tørr hud
  • 6 nye virkestoffer og ingredienser
  • Samme gode konsistens og duft som før
  • Mer effektive enn noen gang
Klikk her for 75% rabatt
  • Du sparer kr 1.050
  • Nok til 60 dager
  • Ingen binding
Vendela Kirsebom

Vil du ha nøkkelen til en sunn og fin hud?

Nøkkelen er at du til enhver tid bruker kremer som er tilpasset hudens behov. Og huden har forskjellig behov om dagen og natten. Om dagen trenger du en krem som holder på fuktigheten og beskytter huden mot forurensning og annen ytre påvirkning.

Mens du sover, har huden større evne til å reparere seg selv. Derfor behøver du en nattkrem som støtter denne prosessen slik at cellefornyelsen går raskere.

Når du sender din bestilling, får du dagkrem og nattkrem verdt kr 1.398 for bare kr 348 og sparer kr 1.050 til sammen. Dette er alt du betaler, og det er ikke noe tillegg for frakt. Både dagkremen og nattkremen er i full størrelse, slik at du får nok til bruk både morgen og kveld i to måneder. Dermed får du god tid til å slå fast at dette er hudpleie som passer for deg. Det er bare å klikke her.

Jeg noterer deg som abonnent, men du forplikter deg ikke til å kjøpe noe mer, bare til å gi beskjed dersom du ikke ønsker å bli abonnent.

Vendela SilverDay og SilverNight har vært en favoritt hos norske kvinner helt siden lanseringen i 2010. Ny forskning har nå fremstilt nye virkestoffer som er lagt til i mine kremer, uten å fjerne de opprinnelige ingrediensene. Kremene har samme gode konsistens og duft som før, men er mer effektive enn noen gang. Dette har vært et pluss, og derfor heter kremene nå SilverDay+ og SilverNight+.

Jeg vil svært gjerne at du prøver disse og gir deg derfor hele 75 % rabatt!

Beste hilsen
Vendela

PS: Som en ekstra gave får du med en prøve på min populære signaturparfyme "le Premier". En elegant og romantisk duft!

Du får fire nye virkestoffer i SilverDay+

- uten at noen av virkestoffene i den opprinnelige kremen er fjernet

Vendela Kirsebom

Få 75% rabatt!

Klikk her for å bestille

1

Hyaluronsyre

Aktivt involvert i celleaktiviteten og fremmer hudens produksjon av kollagen og elastin. Slik blir huden glattere. I en artikkel i Research Gate kan du lese at hyaluronsyre gir huden volum slik at den holder seg spenstig og reduserer rynkene. Forskerne bak artikkelen understreker derfor viktigheten av regelmessig bruk av kosmetiske produkter med hyaluronsyre. Du får det fantastiske virkestoffet både i dag- og nattkremen. I tillegg til det jeg har sagt over, kan jeg også nevne at du vil merke at hyaluronsyren bidrar til en friskere hudtone.

2

Troxerutin

En antioksidant som er betennelsesdempende, antibakteriell,reduserer ujevn hudtone og beskytter mot nedbryting av kollagen. Virker beroligende på overaktive blodkar og rosacea. Antioksidanter har forebyggende effekt mot rynker, ujevn pigmentering og slapp hud. En kraftig anti-inflammatorisk ingrediens som fremmer cellefornyelse.

3

Fucoreverse

Ekstrakt utvunnet fra alger. Fucoreverse gjenoppretter og bevarer hudens struktur, som består av kollagen, elastin og glycosaminoglycans. Hvis denne strukturen blir svekket, gir det rynker og huden mister sin fasthet. Fucoreverse bevarer denne strukturen og beskytter cellene mot at kollagenet blir skadet. I en studie utført av selskapet som produserer virkestoffet, har 21 kvinner mellom 43 og 68 år daglig brukt en krem med 1,5 % Fucoreverse. Hos 70 % av kvinnene ble dybden på rynkene i området rundt øynene redusert med mellom 6,3 og 18,9 % i løpet av fire uker.

4

Linaria Vulgaris

Styrker hudens fine blodkar slik at huden får fastere struktur og utseende. Forbedrer tilførsel av næringstoffene til huden, noe som gir den økt elastisitet og ungdommelig glød. Den motvirker også uønsket hudpigmentering.

Også SilverNight+ er tilsatt nye virkestoffer

Vendela Kirsebom

Få 75% rabatt!

Klikk her for å bestille

1

Hyaluronsyre

Du får det fantastiske virkestoffet både i dag- og nattkremen. I tillegg til det jeg har sagt over, kan jeg også nevne at du vil merke at hyaluronsyren bidrar til en friskere hudtone.

2

Niacinamide

I det anerkjente tidsskriftet The Journal of Dermatology beskrives en studie utført på 30 kvinner i Japan. I testgruppen ble rynkene i området rundt øynene redusert med 64 % etter regelmessig bruk av krem med 4 % niacinamide i åtte uker.

3

Vitis Vinifera

Antioksidantene i dette virkestoffet er avgjørende for å minimere hudens aldring. Slik University of Maryland Medical Center har slått fast, er oljen fra druekjerner i stand til å øke mengden antioksidanter i blodet. Dermed opprettholdes mengden av kollagen og elastin som er viktig for fuktighetsbalansen i huden.

Naturens fineste ingredienser

Jeg har bevart de virkestoffene som gjorde mine første versjoner av Vendela SilverDay og SilverNight så populære. Jeg har også bevart de mikroskopiske oljedråpene som er så bra for deg med tørr og sensitiv hud. All næringen og fukten er innkapslet i disse dråpene som gradvis frigjøres i mange timer etter påføring. Det betyr at huden får frisk tilførsel av fuktighetsgivende og beroligende virkestoffer hele døgnet.

Stokkrose

Bioflavonoidene motarbeider dannelsen av flekker fra sprengte blodkar og bleker eksisterende flekker.


Bidronnning-gelé

Vitaminer, mineraler og proteiner med stimulerende, regenererende virkning på huden.


Boswellia Serrata

Gir ansiktet en ny spenst og glød og er dermed en helt naturlig liftingkur.


Sheasmør

Inneholder flerumettede omega-6 fettsyrer som dannes om til prostaglandiner. Dette holder huden spenstig, glatt og ungdommelig.


Rosenolje

Gir ansiktskremene deilig, delikat duft av roser. Oljen harmoniserer, beroliger og pleier huden. Den eksklusive oljen gir både huden og sansene dine en deilig følelse av velvære, samtidig som den har en beroligende effekt.


Konjac mannan

Inneholder glukomannan. Det virker på hudens fibroblaster og sørger for at huden repareres effektivt.


Squalan

En næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Det er derfor lurt å bruke dagkrem med squalan for å gi huden en ekstra boost.


Viola Tricolor (Stemorsblomst)

Stemorsblomst er en god kilde til vitamin C og E, og den øker hudens evne til å holde på vann. Ekstrakt fra Viola Tricolor er godt egnet for pleie av tørr og sensitiv hud fordi den danner et fuktighetsgivende lag på huden. Nettopp derfor er mengden av dette virkestoffet doblet sammenlignet med den tidligere versjonen av SilverDay.


Jojobaolje (Simmondsia Chinensis Oil)

Jojobaolje er en populær ingrediens som blir mye brukt til ansiktspleie for moden hud. Oljen regenererer huden ved å tilføre essensielle fettsyrer som kroppen ikke produserer selv, men som må tilføres for å holde huden ungdommelig.


Avokadoolje (Persea Gratissima Oil)

Avokadoolje gir huden næring og fuktighet. Oljen har gode anti-aging egenskaper, ettersom den glatter ut rynker og strammer opp huden. Avokadoolje inneholder store mengder vitaminer og antioksidanter som bekjemper hudens aldring. Det er derfor vi har valgt å inkludere den i Vendela SilverNight+, vår nattkrem for tørr hud og moden hud.


Mandelolje (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)

Mandelolje gir huden ungdommelig glød og mykhet, noe som gjør den til en god ingrediens i en nattkrem mot rynker. Oljen inneholder store mengder vitamin E som bekjemper frie radikaler og dermed stanser hudens aldring.


Virginia trollhassel (Hammamelis Virginiana extract)

Virginia trollhassel styrker kapillærenes vegger og medvirker dermed til gjenoppretting av hudens struktur. Det kan igjen føre til at slapp hud blir strammere. Virginia trollhassel er derfor en svært gunstig ingrediens i nattkremer og annen hudpleie for moden hud.


Alle ingredienser/INCI:

SilverDay+: Aqua, Squalane, Glycerin, Panthenol, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Oleyl Erucate, Glyceryl Oleate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Boswellia Caterii Resin Extract, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Royal Jelly Extract, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butylospermum Parkii Butter, Troxerutin, Linaria Vulgaris Extract, Amorphophallus Konjac Root Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Sodium Hyaluronate, Rosa Damascena Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 14720, Citronellol, Geraniol

SilverNight+: Aqua, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Vitis Vinifera Seed Oil, Polyacrylamide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Viola Tricolor Extract, C13-14 Isoparaffin, Phenoxyethanol, PEG-40 Stearate, Cetyl Alcohol, Laureth-7, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Glycerin, Silver Citrate, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol, Geraniol


Omtaler

Er du i tvil om du skal teste de oppgraderte ansiktskremene?

For mer enn 10 år siden ble ansiktskremene Vendela SilverDay og SilverNight lansert. Nå har kremene fått en vesentlig oppgradering med 6 nye virkestoffer og ingredienser som forsterker alle de gode geneskapene SilverDay og SilverNight hadde.

Jeg vil veldig gjerne vite hva du synes om de oppgraderte ansiktskremene, og ønsker ikke at prisen skal være en hindring. Derfor får du hele 75 % rabatt.

Når du sender din bestilling får du kremer verdt kr 1.398 for bare kr 348 til sammen. Dette er alt du betaler, det er ikke noe tillegg for frakt. Både dagkremen og nattkremen er i full størrelse, slik at du får nok til bruk både morgen og kveld i to måneder. Dermed får du god tid til å slå fast at dette er hudpleie som passer for deg. Det er ingen krav til videre kjøp, i tillegg sparer du kr 1.050!

Klikk her for å bestille
Vendela SilverDay+ & SilverNight+

Spørsmål og svar

Ja, du har full returrett og 100 % angrerett. Alt du betaler er returporto, så overfører vi eventuelle beløp du har betalt for kremen tilbake til deg.

Ja, du har ingen bindingstid og full frihet. Det er bare å gi beskjed til kundeservice om å stoppe abonnementet etter at du har mottatt din gratis prøve.

Jeg har tilsatt fire nye kraftfulle virkestoffer som strammer pop huden og forebygger aldringstegn. Når du bestiller denne nye og forbedrede dagkremen, får du en krem som i enda større grad enn tidligere er tilpasset moden hud.

Det er flere ting som kan påvirke om huden er tørr eller ikke, men her er noen ting som kan hjelpe uansett grunn; Alltid bruk en god ansiktskrem, morgen og kveld.

Vask ansiktet i lunkent vann, og klapp huden tørr med håndkle (ikke gni!). Bruk en mild ansiktsrens som ikke stripper huden for sin naturlige fuktighet. Drikk nok vann og husk solkrem. Bruk et oljebasert serum og en rik ansiktskrem for ekstra hjelp mot å bekjempe tørr hud.

Gode rutiner er viktig for å unngå tørr hud og irritasjon. Tørr hud behandles ved å tilføre huden nok fuktighet og unngå bruk av sterke renseprodukter og veldig varmt vann. I tillegg kan feil hudpleieprodukter skape sensitivitet og irritasjon.

Riktig bruk av hudpleieprodukter som er spesielt laget for tørr og sensitiv hud er viktig, samt drikke nok vann og passe ekstra godt på beskyttelse fra eksterne faktorer som for eksempel bruk av solkrem.

Når huden ikke klarer å holde på sin naturlige fuktighet, blir den tørr. Det kan være mange faktorer som påvirker tørr hud, og noen av de er: at du ikke tilfører huden nok fuktighet gjennom hudpleie, bruker for varmt vann når du dusjer/vasker fjeset, vasker huden for ofte eller med for sterk rens eller eksfolierer eller peeler for ofte. I tillegg har vær og vind en sterk påvirkning.

Kjennetegnet til tørr hud er at den er stram og ofte sensitiv. Mange får ekstra tørre områder i ansiktet, og plages av at huden klør og fort blir irritert. En matt hudoverflate og små porer er også kjennetegn.
Tørr hud klarer ikke holde på den naturlige fuktigheten som hud skal ha, og de har ofte lavere talgproduksjon som gjør at huden mangler fett som igjen bidrar til en svakere hudbarriere. Det gjør huden sensitiv for ytre påvirkninger som vær og vind, samt forurensning.

Tørr hud kjennetegnes av lav talgprodukjsjon. Dette gjør at huden mangler fett og ikke klarer å opprettholde sitt naturlige fuktighetsnivå. Dette fører til at hubarrieren blir svakere, og huden blir dermed lettere påvirket og irritert av ytre påvirkninger og feil hudpleie. Tørr hud blir ofte enda tørrere i vinterhalvåret.

Du kan behandle tørr hud ved å tilføre huden fuktighet med serum og krem. Smør huden godt med en god fuktighetskrem spesielt laget for tørr/sensitiv hud to ganger om dagen, gjerne morgen og kveld.
Om vinteren trenger de fleste en fetere krem. En rikere krem om natten gjennom hele året gir huden ekstra hjelp til å være fuktet og klar for en ny dag når du våkner. Bruk en mild ansiktrens, og unngå å vaske fjeset i for varmt vann.

Om du har tørr hud opplever du ofte at ansiktet føles stramt. Tørr hud blir fort rød, irritert og kan flasse. Typiske kjennetegn ved tørr hud er: Matt hudoverflate, sjelden kviser, små porer, kan ha sensitiv hud, og huden føles ofte stram og lite elastisk.
Har du fet hud har huden høy talgproduksjon, blank overflate (ofte i panne, på nesen og haken) og synlige porer. En er oftere utsatt for urenheter og kviser. Fet hud kan likevel også føles tørr i vinterhalvåret.

Dehydrert hud er en hudtilstand, mens tørr hud er en hudtype.

En tørr hudtype er en hudtype kjennetegnet av lavere talg produksjon og at huden mangler fuktighet og fett.

En dehydrert hudtilstand er hvor huden er fuktfattig og det øverste hudlaget er uttørket. Dehydrert hud oppstår oftest om vinteren og grunnet hudprodukter som ikke passer din hud. Alle hudtyper kan oppleve at huden blir dehydrert.

Velg en ansiktskrem som passer din hudtype. Hver hudtype har forskjellige behov og derfor vil ansiktskrem spesielt beregnet din hudtype være den beste ansiktskremen for deg. Du kan få en gratis prøve på ansiktskremene mine. Prøven inneholder nok til daglig bruk i 30 dager. Det er mer enn nok til å finne ut om ansiktskremen passer din hud.

SilverDay+ er laget med den patenterte "water-in-oil"-teknologien. Kremen består derfor av mikroskopiske oljedråper hvor all næring og fukt er innkapslet. Disse dråpene frigjøres gradvis i løpet av dagen. Det betyr at huden får frisk tilførsel av fuktighetsgivende og beroligende virkestoffer fra morgen til kveld. Dette er veldig bra for deg med sensitiv og tørr hud.