Du sparer 450,- i første pakke når du blir en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

kr 699 kr 249. Ingen krav til videre kjøp.

Alle felter må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en krukke SilverDay+ i full størrelse, nok til daglig bruk i to måneder. Alt jeg skal betale er kr 249 - frakt er gratis. Deretter blir jeg abonnent, men forplikter meg ikke til å kjøpe noe mer. Om jeg ikke gir annen beskjed, får jeg en ny krukke Vendela SilverDay+ hver annen måned for bare kr 499 og det blir i gjennomsnitt bare kr 249,50 pr. måned.

Det er ingen krav om minstekjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

La meg introdusere deg for nye SilverDay+

Bestselgeren SilverDay

– har blitt enda bedre!

Min første versjon av Vendela SilverDay kom allerede i 2010. Nå har jeg litt andre krav til en krem enn jeg hadde for 12 år siden.

Nettopp derfor har jeg lagt til noen kraftfulle virkestoffer i dagkremen og gitt den oppgraderte kremen navnet Vendela SilverDay+. For å markere nyheten har jeg også spandert en ny eksklusiv krukke i en vakkert design.

Du vil kjenne igjen den samme deilige konsistensen og duften fra den tidligere versjonen av SilverDay, selv om det er lagt til flere nye virkestoffer.

Jeg har så klart også bevart de mikroskopiske oljedråpene som er så bra for deg med tørr og sensitiv hud. All næringen og fukten er innkapslet i disse dråpene som gradvis frigjøres i løpet av dagen. Det betyr at huden får frisk tilførsel av fuktighetsgivende og beroligende virkestoffer fra morgen til kveld.Få 450,- rabatt

4 nye kraftfulle virkestoffer

Når du bestiller denne dagkremen, får du en krem som er tilpasset moden hud. Jeg har lagt spesiell vekt på virkestoffer som minimerer fine linjer og rynker, øker cellefornyelsen og motvirker slapp hud.

Du får også virkestoffer som forebygger og bleker aldersflekker. Og ikke minst, kremen tilfører huden din all den fuktigheten den ønsker seg.

Hyaluronsyre: Aktivt involvert i celleaktiviteten og fremmer hudens produksjon av kollagen og elastin. Slik blir huden glattere.

Troxerutin: Er en antioksidant som er betennelsesdempende, antibakteriell,reduserer ujevn hudtone og beskytter mot nedbryting av kollagen. Virker beroligende på overaktive blodkar og rosacea. Antioksidanter har forebyggende effekt mot rynker, ujevn pigmentering og slapp hud.

Fucoreverse:Ekstrakt utvunnet fra alger. Fucoreverse gjenoppretter og bevarer hudens struktur, som består av kollagen, elastin og glycosaminoglycans. Hvis denne strukturen blir svekket, gir det rynker og huden mister sin fasthet. Fucoreverse bevarer denne strukturen og beskytter cellene mot at kollagenet blir skadet.

Linaria Vulgaris: Linaria Vulgaris Styrker hudens fine blodkar slik at huden får fastere struktur og utseende. Forbedrer tilførsel av næringstoffene til huden, noe som gir den økt elastisitet og ungdommelig glød. Den motvirker også uønsket hudpigmentering.Få 450,- rabatt

Naturens fineste ingredienser

Gir huden glød

Forebygger og bleker aldersflekker

Glatter ut rynker og strammer opp slapp hud

Trekker sammen grove porer

Stimulerer produksjon av nye hudceller

Parabenfri og dermatologisk testet

Boswellia Serrata (Boswellia Serrata ekstrakt) – beroligende, oppstrammende planteekstrakt, som har en velgjørende virkning på huden. Den gir ny spenst og glød. En helt naturlig liftingkur!

Sheasmør (Butyrospermum Parkii) – inneholder flerumettet Omega-6 fettsyre som dannes om til prostaglandiner. Prostaglandinene holder huden spenstig, glatt og ungdommelig.Sheasmørets høye innhold av vitaminer A og E eliminerer frie radikaler og bremser i tillegg utvikling av rynker.

Stokkrose (Alcea Rosea ekstrakt) – inneholder bioflavonoider som motarbeider dannelsen av flekker som kommer av sprengte blodkar. Samtidig blekes flekker du har fått, mens hudtonen forblir den samme. Den gir huden også fastere struktur.

Bidronnninggele – næringsrik og full av vitaminer, mineraler og proteiner med stimulerende, regenererende virkning på huden.

Rosenolje (Rosa Damascena olje) – gir kremen deilig,delikat duft av roser. Hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Virker beroligende,demper rødhet,tørr hud, utslett og hudirritasjoner. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære.

Natt og Dag (Viola Tricolor ekstrakt) – hjelper huden å holde seg stram og frisk. Den stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, en viktig bestanddel i bindevev. Natt og Dag er kjent for sin beroligende virkning på huden.

Konjac Mannan (Amorphophallus Konjac rotpulver) – inneholder stor mengde glukomannan. Glukomannan har positiv innvirkning på hudens fibroblaster som sørger for at huden repareres effektivt.

Squalan – er en næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Squalan brukt i Vendela SilverDay, utvinnes fra olivenolje.Få 450,- rabatt

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com