La meg sende deg en GRATIS prøve på min eksklusive dagkrem SilverDay, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Alle felter må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Vendela SilverDay. Alt jeg skal betale er kr. 38 for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 399 inkl. porto(199,50 per mnd), som er 20% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

I min hudkrem får du eksklusive planteekstrakter. De er utvunnet under lavt trykk og ved lav temperatur slik at virkestoffene beholder sine gode egenskaper.

Fuktigheten huden din trenger er innkapslet i mikroskopiske oljedråper. Slik blir huden tilført fuktigheten den trenger gjennom hele dagen. Dette er en patentert teknologi som kalles Water-in-Oil.

Du får en krem det er trygt å bruke
– helt fri for parabener.

3 tips til en sunnere hud

Ansiktet er en viktig del av din personlighet. Ta godt vare på det.

Renslighet: Vask alltid hendene før du behandler ansiktet. Rens også ansiktet, slik at huden blir ren og virkestoffene fungerer optimalt.

Sunn livsstil: Beskytt huden mot solen, drikk nok vann, unngå stress, få frisk luft hver dag og sørg for at du får en god natts søvn.

En effektiv dagkrem: fundamentet i hudpleien. Velg en krem som tilfører fuktighet over tid, og som har næringsstoffer som holder huden frisk.

Vendela SilverDay er også ypperlig som underlagskrem når du skal legge makeup.

Du får det aller beste naturen kan by på

For at du skal få maksimalt utbytte av plantenes virkestoffer er de ekstrahert ved lavt trykk og lav temperatur. Slik overføres alle de virkningsfulle ingrediensene fra planten direkte til kremen uten å bli skadet.

Boswellia Serrata (Boswellia Serrata ekstrakt) – beroligende, oppstrammende planteekstrakt, som har en velgjørende virkning på huden. Den gir ny spenst og glød. En helt naturlig liftingkur!

Sheasmør (Butyrospermum Parkii) – inneholder flerumettet Omega-6 fettsyre som dannes om til prostaglandiner. Prostaglandinene holder huden spenstig, glatt og ungdommelig.Sheasmørets høye innhold av vitaminer A og E eliminerer frie radikaler og bremser i tillegg utvikling av rynker.

Stokkrose (Alcea Rosea ekstrakt) – inneholder bioflavonoider som motarbeider dannelsen av flekker som kommer av sprengte blodkar. Samtidig blekes flekker du har fått, mens hudtonen forblir den samme. Den gir huden også fastere struktur.

Bidronnninggele – næringsrik og full av vitaminer, mineraler og proteiner med stimulerende, regenererende virkning på huden.

Rosenolje (Rosa Damascena olje) – gir kremen deilig,delikat duft av roser. Hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Virker beroligende,demper rødhet,tørr hud, utslett og hudirritasjoner. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære.

Natt og Dag (Viola Tricolor ekstrakt) – hjelper huden å holde seg stram og frisk. Den stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, en viktig bestanddel i bindevev. Natt og Dag er kjent for sin beroligende virkning på huden.

Konjac Mannan (Amorphophallus Konjac rotpulver) – inneholder stor mengde glukomannan. Glukomannan har positiv innvirkning på hudens fibroblaster som sørger for at huden repareres effektivt.

Squalan – er en næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Squalan brukt i Vendela SilverDay, utvinnes fra olivenolje.

Vendela SilverDay tar vare på huden din - hele dagen

Vendela SilverDay er en dagkrem basert på den patenterte "water-in-oil"-teknologien. Mikroskopiske dråper med fuktighet og næring tilføres huden gradvis gjennom mange timer.

Dermed får huden din riktig pleie som varer hele dagen. I tillegg er Vendela SilverDay ypperlig som underlagskrem når du skal legge make up.

Gir huden glød

Forebygger og bleker aldersflekker

Glatter ut rynker og strammer opp slapp hud

Trekker sammen grove porer

Stimulerer produksjon av nye hudceller

Parabenfri og dermatologisk testet

Noe mindre bør du ikke forlange av din dagkrem.

Bestill gratis prøver!

Gi huden din en ny start i dag!

“En ny start” er akkurat følelsen jeg får hver eneste morgen jeg påfører SilverDay! Følelsen av friskhet, rik fuktighet, og den herlige duften av damaskroser er det som gjør SilverDay så unik og populær.

La meg dele denne opplevelsen med deg!

Gir huden din rikelig med næring slik at den får glød

Velernært hud med fast struktur har bedre blodgjennomstrømming og regenerer seg derfor mer effektivt. Huden får en friskere tone og ungdommelig glød!
Ekte Bidronning-gele er et naturprodukt fullt av vitaminer, mineraler og proteiner med regenerende virkning på huden. Alcea Rosea gir kremen den vakre rosa fargen. Stoffene trekker seg inn i huden og forsterker kapillarveggene. Slik får huden en fastere struktur. Som resultat flyter næringsstoffene inn i huden lettere og huden kan fornye seg optimalt.

Aloe Vera stimulerer kollagenproduksjonen i huden. Huden kan binde mer næring og fuktighet slik at fornyelsesprosessen går raskt.

Forebygger og bleker aldersflekker

Effektive stoffer i Vendela dagkrem har som oppgave å forebygge og lysne aldersflekker slik at huden gjenvinner en jevn og vakker hudtone. Alcea Rosea inneholder bioflavonoider som motarbeider dannelsen av aldersflekker. Samtidig blekes flekker du har fått, mens hudtonen forblir den samme. Boswellia Serrata er ikke bare kjent for sin oppstrammende effekt på huden, men også som bleker aldersflekker som allerede har vist seg.

Stimulerer produksjon av nye hudceller

Hud som fornyer seg optimalt har fastere struktur og friskere farge. Boswellia Serrata er kjent for å stimulere celleutskiftning og fonyelse av vev.

Squalan finnes også naturlig i huden din og er viktig for fornyelse av hudcellene. Squalan utvinnes av olivenolje og trenger dypere inn i huden enn de fleste andre oljer. Derfor er den et viktig transportmedium for andre aktive stoffer. Bidronning-gele inneholder mineraler, vitaminer og proteiner som stimulerer hudens fornyelse.

Glatter ut rynker og strammer opp slapp hud

Vendela SilverDay er meget effektiv mot rynker takket være to effektive planter:
Aloe Vera som er en ekstremt fuktighetsgivende plante som stimulerer kollagenproduksjonen i huden og gjør den mer elastisk.
Virkestoffene fra Boswellia Serrata har en beroligende og oppstrammende virkning på huden din. Den behandler rynker som allerede har vist seg og redusere dannelse av rynker forårsaket av ansiktsmimikk. Dette er naturens egen "liftingkur"!

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com