Vendela Natural Cleansing Foam - Nok til 60 dager.
kr 109
kr 219
Frakt kr 0

*Ingen krav til videre kjøp. 100 % Fornøydgaranti.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en flaske Vendela Natural Cleansing Foam. Alt jeg skal betale er kr 109 - frakt er gratis. Deretter blir jeg abonnent, men forplikter meg ikke til å kjøpe noe mer. Om jeg ikke gir annen beskjed, får jeg en flaske Vendela Natural Cleansing Foam hver annen måned for bare kr 219 og det blir i gjennomsnitt bare kr 109,50 pr. måned.

Det er ingen krav om minstekjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela med bomullspad

"En liten revolusjon"

Jeg valgte å utvikle en ansiktsrens med babassuolje, takket være de rensende og beroligende egenskapene. Jeg synes det er bra å bruke oljer til å rense den sarte huden i ansiktet. Altfor mye såpe kan skade det naturlige laget med lipider og tørke ut huden.

Vendela Natural Cleansing Foam er min mest solgte ansiktsrens som skånsomt fjerner sminke og urenheter. Dette er et lett og behagelig renseskum for ansikt som frisker opp og fukter huden med pleiende olje. Skummet er lett å skylle bort og har en deilig duft.

  • ✔ Fjerner sminke, smuss og fett effektivt
  • ✔ Fukter og beroliger
  • ✔ Beskytter og reparer huden
  • ✔ Passer alle hudtyper

Gi huden en boost med babassuolje!

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har fått dette tilbudet i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.