La meg sende deg en GRATIS prøve på min eksklusive dagkrem og hudserum, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Ja takk, jeg vil gjerne ha gratis prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum. Alt jeg skal betale er kr 49 for porto og ekspedisjon - prøvene er gratis. Prøvene er nok til daglig bruk i én måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse med 50 ml Brilliant Day og 15 ml Instant Care Serum - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 599 inkl. porto (kr 299,50 per mnd), som er kr 199,00 lavere enn ordinær pris.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela Perfect Day er en topp moderne, eksklusiv og avansert hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter.

Vendela Perfect Day består av to produkter du selv kan kombinere for perfekt tilpasning til din hud.

Du får Brilliant Day, en avansert og hypermoderne ansiktskrem. Brilliant Day inneholder mer enn 20 av naturens mest effektive virkestoffer og planteekstrakter. Den forebygger rynker, og gir deg en fastere hud med jevnere hudtone.

Du får også Instant Care Serum, en svært pleiende hudserum med naturlige og eksklusive planteoljer. Bruk serumet der huden din trenger ekstra næring, er tørr eller spesielt utsatt for rynker. Huden blir elastisk, fløyelsmyk og blir tilført pleiende næring hele dagen.

Du får en sunn og naturlig pleiende hudpleie, helt fri for parabener.

Vendela Diamonds Brilliant Day og Vendela Instant Care serum
Vendela sin signatur

Unik hudpleie

Din hud er helt unik, og hudpleien skal være tilpasset ditt eget behov.

Personlig tilpasning:

Det finnes ikke maken til din hud i hele verden – vi er alle forskjellige! Kjennetegnet ved god hudpleie er at den er tilpasset nettopp din hud. Med kombinasjonen av de 20 unike virkestoffene i Brilliant Day, og den intensive pleien fra Instant Care serum, kan du selv gi ekstra oppmerksomhet til de områdene i ansiktet som trenger det mest.

Derfor får du både et hudserum og en dagkrem. Disse kan du kombinere så du får den pleien akkurat din hud trenger.

Bestill gratis prøver!

Ingredienser som gjør en forskjell

Helt uten parabener!

Vendela Brilliant Day:

Blå/hvit LotushvitekstraktBlå/hvit Lotushvitekstrakt Ekstrakt fra blå- og hvit Lotus øker cellemetabolismen og mikrosirkulasjonen i huden. Avfallsstoffene i huden fjernes mer effektivt og huden strammes opp.

RosenoljeRosenolje – gir kremen deilig,delikat duft av roser. Hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Virker beroligende,demper rødhet, tørr hud, utslett og hudirritasjoner. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære.

ArganoljeArganolje – marokkansk gull Inneholder store mengder fytosteroler, antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer som gir rik næring og pleie til huden.

SheasmørSheasmør Inneholder flerumettet Omega-6 fettsyre som dannes om til prostaglandiner. Prostaglandinene holder huden spenstig, glatt og ungdommelig. Sheasmørets høye innhold av vitaminer A og E eliminerer frie radikaler og forebygger i tillegg utvikling av rynker.

SqualanSqualan En næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Squalan brukt i Vendela Diamonds, utvinnes fra olivenolje.

Vendela Instant Care Serum:

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera inneholder mange gunstige virkestoffer som pleier, nærer og beroliger huden. Ingrediensen passer spesielt bra i hudpleieprodukter for tørr, uren og sensitiv hud. Vi har valgt å bruke Aloe Vera i vårt serum for ansikt, takket være alle disse gode egenskapene.

Castor Oil Castor-olje er den perfekte hudoljen for tørr hud. Ansiktet etterlates mykt, smidig og hydrert, uten at det legger seg som et klissete lag. Oljen er full av omega-6 fettsyrer, proteiner og vitamin E. Vitamin er en kraftig antioksidant som forebygger rynker og andre aldringstegn ved å bekjempe frie radikaler. Castor-olje er dermed en svært effektiv ingrediens i hudserum og andre hudpleieprodukter. Sterke antioksidant epminerer frie radikaler og forebygger hudens aldring. Oljen hjelper huden å fornye seg.

Helichrysum Italicum Extract Helichrysum er også kjent som Immortelle, den såkalte «evighetsblomsten». Immortelle er en perfekt ingrediens i ansiktsserum, ettersom den gir en vakker glød og utstråling. Den har gode anti-aging egenskaper, noe som gjør den godt egnet som ingrediens i hudserum og annen ansiktspleie for moden hud.

Peptider Serumet inneholder peptider som har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningene i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at rynker og fine linjer glattes ut. Huden får mer ro til å regenereres og vil heles bedre.

Min mest avanserte hudpleie noensinne!

Som en av de første i verden, har jeg tilsatt peptider til Vendela Perfect Day. Huden din vil få en jevn hudtone og ungdommelig glød.

Instant Care Serum tilfører huden en ekstra høy konsentrasjon av viktige næringsstoffer som trenger dypt inn i huden.

Vendela Diamonds Brilliant Day og Vendela Instant Care serum

Du får det aller beste naturen kan by på

Planteekstraktene i Vendela Diamonds er utvunnet under høyt trykk og ved lav temperatur. Derfor beholder virkestoffene sin effekt.

Forebygger rynker og linjer

Instant Care Serum er et ansiktsserum med peptider (naturlige aminosyrer) som får mikromuskulaturen i ansiktet til å slappe av. Huden blir beroliget slik at de andre virkestoffene oppnår sin optimale effekt.

Gir huden volum

Hyaluronsyre gir huden økt volum ved at det binder til seg vann. Hyaluronansyre finnes naturlig i huden. Den brytes ned når du blir eldre slik at huden blir tynnere. I Instant Care Serum får du tilført hyaluronansyre som gjenvinner hudens spenst og volum.

Stimulerer hudens fornyelse

Arganolje, Chiafrøolje, Squalane, og Sheasmør tilfører huden din et rikt utvalg av næringsstoffer som stimulerer til vekst og fornyelse av hudceller.

Jevnere hudtone

Du får en jevnere hudtone og en ungdommelig glød i huden. Karseekstrakt og Niacinamide forebygger pigmentdannelser og aldersflekker.

Tilfører fuktighet

Alantion, Arganolje Pantheol, Glycerin og Jojobaolje tilfører huden mye fuktighet og du unngår tørr hud. Huden din blir silkemyk å berøre.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om mine produkter i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over.
Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.