Vendela SilverNight

La meg sende deg en GRATIS prøve på min eksklusive nattkrem SilverNight, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Felt markert med * må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Vendela SilverNight. Alt jeg skal betale er kr. 38 for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 399 inkl. porto(199,50 per mnd), som er 20% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

I min hudkrem finner du kun naturlige og eksklusive planteekstrakter. De er høstet og foredlet slik at virkestoffene beholder sine gode egenskaper.

Vendela SilverNight inneholder mikroskopiske dråper med fuktighet og næring. Dråpene frigjøres gjennom hele natten slik at huden din får næringen og pleien den trenger. Du får en krem det er trygt å bruke – fri for parabener.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela SilverDay i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.

Lukk

Du får det aller beste naturen kan by på

For at du skal få maksimalt utbytte av plantenes virkestoffer, er de ekstrahert ved lavt trykk og lav temperatur. Slik overføres alle de virkningsfulle ingrediensene fra planten direkte til kremen uten å bli skadet.

  • Jojobaolje (Simmondsia Chinensis Olje) – regenererer huden ved å tilføre essensielle fettsyrer som kroppen ikke produserer selv, men som må tilføres for å holde huden ungdommelig.
  • Avokadoolje (Persea Gratissima Olje) – gir huden næring og fuktighet, glatter ut rynker og strammer den opp. Inneholder store mengder vitaminer og antioksidanter som bekjemper hudens aldring.
  • Mandelolje (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – gir huden ungdommelig glød og mykhet. Inneholder store mengder vitamin E som bekjemper frie radikaler og dermed stanser hudens aldring.
  • Virginia trollhassel (Hammamelis Virginiana blad Ekstr. ) – styrker kapillærenes vegger og dermed gjenoppbygger hudens struktur. På denne måten forebygger den slapp hud.
  • Stemorsblomst (Viola Tricolor ekstr.) – pleiende, helbredende ekstrakt som balanserer huden slik at den alltid holder seg frisk. Forebygger dannelse av aldersflekker.
  • Rosenolje (Rosa Damascena Olje) – gir kremen en behagelig og svak duft av roser. Harmoniserer, beroliger og pleier huden. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære, og har en beroligende effekt.