- 50 % rabatt på min eksklusive nattkrem, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Felt markert med * må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha halv pris på første Vendela Miracle Night nattkrem. Alt jeg skal betale er 239 kr inkl. frakt. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 479 kr inkl. porto (239,50 per mnd), som er 20% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela Miracle Night nattkrem er en eksklusiv og avansert hudpleie. Mer enn 10 naturlige virkestoffer og planteekstrakter er håndplukket for å gi huden din all den næring og fukt den trenger gjennom natten.

Du finner sorte diamanter i nattpleien. De hjelper næringsstoffene å trenge dypere inn i huden, så du får mest mulig ut av pleien.

Du får nattkremen Miracle Night, en sunn og naturlig pleiende krem, helt fri for parabener.


Vendela Miracle Night nattkrem

Unik hudpleie

Din hud er helt unik, og hudpleien skal være tilpasset ditt eget behov.

Det finnes ikke maken til din hud i hele verden – vi er alle forskjellige! Kjennetegnet ved god hudpleie er at den er tilpasset nettopp din hud.

Som fast kunde har du muligheten til å motta ny krukke når du trenger det. Du bestemmer selv hvor mye du bruker og hvor ofte du vil motta ny krukke.

Normalpris - kr 599
Abonnementspris - kr 479

-50% på første krem

Ingen bindingstid

Ingredienser som gjør en forskjell

Kombinasjonen av de unike virkestoffene i Miracle Night gir huden de perfekte forutsetninger for å lege seg om natten - tiden da hudcellene fornyer seg.

Glem heller ikke at søvn er det beste skjønnhetstipset av alle!

AllantoinAllantoin er betraktet som et effektivt beroligende og kondisjonerende hudpleiemiddel.

AprikoskjerneAprikoskjerneolje gjør huden myk, fleksibel og jevn. Inneholder mye antioksidanter.

AvokadoAvokadooljens rike innhold av vitaminer, mineraler og flerumettede fettsyrer tilfører huden mengder med næring.

HyaluronsyreHyaluronansyre finnes naturlig i vevet i huden. Kan holder på 1000 ganger sin egen vekt i vann og kan tilføre ekstremt rik fuktighet.

KarseKarseekstrakt nøytraliserer reaktive surstoffformer generert av UV stråling ved å aktivere cellenes forsvarssystem mot frie radikaler. Blokkerer kroppens alfa-MSH hormon som stimulerer hudens pigmentering. Denne totrinnsprocessen fjerner, ved regelmessig bruk, hudens aldersflekker og jevner ut hudtonen.

Koenzym Q10Koenzym Q10 er en kraftig antioksidant som motvirker tidlig aldring. Finnes naturlig i huden, men må tilbakeføres.

NiacinamideNiacinamide reduserer melaninproduksjon i huden, og forebygger dermed pigmentflekker.

SheasmørSheasmør inneholder kraftige antioksidanter og gir svært rik fuktighet som gjør huden myk.

Vitamin EVitamin E er naturens mest verdifulle konserveringsmiddel. Er i tillegg en sterkt antioksidant, som beskytter mot tidlig aldring.

Sorte diamanterDiamantstøv fra sorte diamanter hjelper næringsstoffer å trenge dypere ned i huden

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om mine produkter i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over.
Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.