Vendela Hydration Cream
kr 439
kr 599
Frakt kr 0
kr 49
Du sparer kr 199

*Ingen krav til videre kjøp. 100% Fornøydgaranti.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en flaske Vendela Hydration Cream. Alt jeg skal betale er kr 439 - frakt er gratis. Deretter blir jeg abonnent, men forplikter meg ikke til å kjøpe noe mer. Om jeg ikke gir annen beskjed, får jeg en flaske Vendela Hydration Cream hver sjette uke for bare kr 439 og det blir i gjennomsnitt bare kr 293 pr. måned.

Det er ingen krav om flere kjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela som smiler

24-timers fuktighetsgivende ansiktskrem med hyaluronsyre og antioksidanter

Vendela Hydration Cream er alt du kan ønske deg i én krem. Denne fantastiske fuktigethetsgivende kremen tilfører huden fuktighet i 24 timer og er full av gode ingredienser og antioksidanter, samtidig som den er anti-age.

Kremen absorberes lett inn i huden, samtidig som den hydrerer og beroliger huden. Med sitt høye innhold av Aloe Vera behandler den små arr og fine linjer. Vendela Hydration Cream gjenoppretter hudens naturlige balanse, elastisitet og glød.

Blant sine mange gode ingredienser er det verdt å merke seg hyaluronsyre, Inst’tight, IBR-snowflake, Aloe Vera og Vitamin E.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela Instant Glow i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.