Vendela Body Lotion & Shower Oil
kr 498
kr 249
Vendela Body Sun Care SPF 30
kr 359
kr 0
Frakt kr 49
kr 0

*Ingen krav til videre kjøp. 100% Fornøydgaranti.

Ja takk, jeg vil gjerne ha Vendela Body Lotion & Shower Oil i full størrelse. Alt jeg betaler er kr 249, frakt er gratis. Deretter blir jeg abonnent, uten å forplikte meg til å kjøpe noe mer. Om jeg ikke gir annen beskjed, får jeg en ny forsendele Body Lotion & Shower Oil hver annen måned for kun kr 399 (inkludert frakt). Det blir i gjennomsnitt bare kr 199,50 pr. måned.

Det er ingen krav om flere kjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

Ja takk, jeg vil også ha en gratis Vendela Body Sun Care med solfaktor 30 i første pakke.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Ja takk, jeg ønsker tilbud på gratis prøver, gode rabatter og skjønnhetstips på e-post.

Vendela med Body Lotion

Body Lotion & Shower Oil

Denne duoen består Vendela Shower Oil som rengjør kroppen din og etterlater huden din fløyelsmyk, ren og velpleid, og Vendela Body Lotion – en eksplosjon av fuktighet og næring som trekker fort inn i huden din og etterlater den forfrisket, myk og velpleid med rikelig mengde fuktighet.

Sun Care Body SPF30

Vendela Sun Care Body er en beskyttende og vannresistent solkrem til kropp som gir silkemyk hud og trekker raskt inn. Solkremen er parfymert med hypoallergen parfyme som gir en mild og behagelig duft. De kraftige solfiltrene beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, uten at det går på bekostning av en glødende, solbrun hud. Huden blir samtidig tilført fuktighet som den trenger du når tilbringer tid utendørs i solen, noe som gjør dette til en god solkrem for tørr hud.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela Instant Glow i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.