La meg sende deg GRATIS prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Ja takk, jeg vil gjerne ha gratis prøver på Vendela Diamonds Brilliant Day og Instant Care Serum. Alt jeg skal betale er kr 38 for porto og ekspedisjon - prøvene er gratis. Prøvene er nok til daglig bruk i én måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse med 50 ml Brilliant Day og 15 ml Instant Care Serum - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 599 inkl. porto (kr 299,50 per mnd), som er kr 199,00 lavere enn ordinær pris.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Du får en perfekt kombinasjon!

Vendela Instant Care Serum: Et ansiktsserum med effektive dipeptider og kraftige anti-aging ingredienser. Du gir huden din en høy konsentrasjon av virkestoffer med en fantastisk effekt - både umiddelbart og på lang sikt.

Dagkremen Brilliant Day: Ekstremt rik fuktighet og pleie som beskytter huden. Du vil få en gjennomfuktet hud med frisk utstråling. Naturlige ingredienser, ingen kunstig parfyme eller fargestoffer.


Vendela Diamonds Brilliant Day og Vendela Instant Care serum

En komplett behandling av ansiktet

Rens ansiktet

Rens alltid ansiktet med et godt renseskum som for eksempel SilverCleanser eller et rensevann før du påfører dagkrem og hudserum. Da får du full effekt av virkestoffene i hudpleien.

Påfør Serum

Påfør et tynt lag Vendela Instant Care Serum og massér det lett inn med fingertuppene. Vent et øyeblikk mens serumet trekker inn før du påfører dagkrem.

Påfør dagkrem

Påfør dagkremen Brilliant Day jevnt over hele ansiktet. Masser kremen lett inn i huden i ansikt, panne og eventuelt på halsen med fingertuppene. Huden din får tilført fuktighet og pleie gjennom hele dagen.

2 produkter – total hudpleie

Dagkremen Brilliant Day, gir huden din fuktighet, effektiv pleie av huden og frisk glød.

Instant Care Serum tilfører huden en ekstra høy konsentrasjon av viktige næringsstoffer som trenger dypt inn i huden.

Vendela Diamonds Brilliant Day og Vendela Instant Care serum
Få gratis prøver

Nok til daglig bruk i 30 dager

Min mest effektive hudpleie noensinne!

- en komplett behandling av ansiktet.

Forebygger rynker og linjer

Instant Care Serum er et ansiktsserum med peptider (naturlige aminosyrer) som får mikromuskulaturen i ansiktet til å slappe av. Huden blir beroliget slik at de andre virkestoffene oppnår sin optimale effekt.

Gir huden volum

Hyaluronsyre gir huden økt volum ved at det binder til seg vann. Hyaluronansyre finnes naturlig i huden. Den brytes ned når du blir eldre slik at huden blir tynnere. I Instant Care Serum får du tilført hyaluronansyre som gjenvinner hudens spenst og volum.

Stimulerer hudens fornyelse

Arganolje, Chiafrøolje, Squalane, og Sheasmør tilfører huden din et rikt utvalg av næringsstoffer som stimulerer til vekst og fornyelse av hudceller.

Jevnere hudtone

Du får en jevnere hudtone og en ungdommelig glød i huden. Karseekstrakt og Niacinamide forebygger pigmentdannelser og aldersflekker.

Tilfører fuktighet

Alantion, Arganolje Pantheol, Glycerin og Jojobaolje tilfører huden mye fuktighet og du unngår tørr hud. Huden din blir silkemyk å berøre.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om mine produkter i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over.
Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.