Vendela Instant Glow - 3 stk
kr 2.097
kr 998
Micellar Cleansing Water - 50 ml
kr 0
Frakt kr 0

*Ingen krav til videre kjøp. 100% Fornøydgaranti.

✔ Ja takk, jeg vil gjerne ha tre krukker Vendela Instant Glow i full størrelse. Alt jeg betaler er kr 998, porto og ekspedisjon er gratis. Dette er nok til daglig bruk i ca fem måneder. Deretter blir jeg abonnent, men forplikter meg ikke til å kjøpe noe mer. Om jeg ikke gir annen beskjed, får jeg tre krukker Vendela Instant Glow hver femte måned for kr 998. Det blir i gjennomsnitt bare kr 199 pr. måned.

Det er ingen krav om flere kjøp, og jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning, og kan når som helst returnere en vare. Alt jeg betaler er returporto, og jeg skylder ingen ting.

✔ Ja takk, jeg vil også ha en gratis flaske med 50 ml Vendela Micellar Cleansing Water.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela med flott hår

Derfor fungerer Vendela Instant Glow

✔ Beroliger og glatter ut huden
Vendela Instant Glow inneholder ufarlige peptider som har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningene i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at fine linjer glattes ut.

✔ Naturens fineste ingredienser
Som i mine andre hudkremer, får du de beste naturlige ingrediensene i Vendela Instant Glow. Immortelle, Hyaluronsyre, Arganolje, Vitamin E, Fucogel og Sheasmør er satt sammen for å gi huden din optimal balanse av fukt og næring. Du vil forebygge rynker, slapp hud, pigmentflekker og sprengte blodkar. Huden får også forbedret blodsirkulasjon og friskere farge.

✔ Har også langvarig effekt!
Når mikromuskulaturen slapper mer av, blir det også færre spenninger som danner rynker på sikt. Huden får mer ro til å regenereres og vil heles bedre. Jeg anbefaler at du bruker Vendela Instant Glow to ganger om dagen for å oppnå optimal kort- og langsiktig effekt.


Nå får du 3 krukker for prisen av 2 når du blir en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela Instant Glow i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.