La meg sende deg GRATIS prøver på dagkremen Brilliant Day og nattkremen Miracle Night, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Ja takk, jeg vil gjerne ha gratis prøver på dagkremen Brilliant Day og nattkremen Miracle Night. Alt jeg skal betale er kr 49 for porto og ekspedisjon - prøvene er gratis. Prøvene er nok til daglig bruk i én måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse med dagkremen Brilliant Day og nattkremen Miracle Night - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kr 699 (inkludert frakt). Det blir kun kr 349,50 i gjennomsnitt per mnd og er 30 % lavere enn prisen i nettbutikken.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Du får en perfekt kombinasjon!


Dagkremen Brilliant Day er ekstremt rik fuktighet og pleie som beskytter huden. Du vil få en gjennomfuktet hud med frisk utstråling. Naturlige ingredienser, ingen kunstig parfyme eller fargestoffer.


Miracle Night nattkrem hjelper huden din å reparere og fornye seg ordentlig gjennom natten. Det gjør den ved å tilføre huden mer fuktighet og pleiende oljer enn dagkremen.


Vendela Diamonds Brilliant Day og Vendela Miracle Night Vendelas signatur

2 produkter – total hudpleie

Vendela Brilliant Day

Vendela Miracle Night

En komplett behandling av ansiktet

Når du tar i bruk denne duoen, vil huden bli i bedre stand til å holde på fuktigheten den trenger og næringen den ønsker. Disse vil gi deg en hud som briljerer med en mirakuløs glød, hver dag! Diamonds Day & Night er for deg som ønsker en hud som er:

gjennomfuktet, myk og spenstig

fløyelsmyk og velpleid

hver dag...

Klikk her for å bestille

Alle hudtyper kan ha nytte av å bruke Diamonds Day & Night. Jeg mener at virkestoffene er spesielt nyttig for deg som vil dempe pigmentering, få en jevnere hudtone og forebygge aldring.

Virkestoffene passer også veldig godt til deg som har sensitiv hud, akne eller rosacea, takket være betennelsesdempende egenskaper. Nøkkelingrediensene forsterker nemlig barrieren i huden for å bekjempe og lindre irritasjoner i huden.

Motvirker tørr hud

Flere av virkestoffene kan motvirke tørr hud ved at de forhindrer vanntap. Det gjør at huden blir i bedre stand til å holde på fuktigheten den trenger. Det er derfor gunstig å kombinere med fuktighetsgivende nøkkelingredienser som sheasmør.

Reduserer talgproduksjon

Niacinamid virker balanserende på talgproduksjonen i huden. Hudpleie med niacinamid er derfor svært gunstig for deg som sliter med uren hud og vil ha mattere T-sone. Ansiktet føles mindre fet, samtidig som store porer kan bli mindre.

Forebygger aldring ved å øke ceramider i huden

Ceramider er et fettstoff som kan bidra til spenstig og ungdommelig hud. Vendela Diamonds sine nøkkelingredienser bidrar til å reversere og forebygge aldringstegn som fine linjer, rynker og slapp hud.

Reduserer pigmentering ved å bidra til jevn fordeling av melanin

Melanin kan føre til pigmentflekker og ujevn hudtone om det får klumpe seg sammen i huden. Hudpleieprodukter som inneholder nikotinamid kan motvirke kvisearr og pigmentering. Du får samtidig en glattere hudoverflate med en jevn og fin hudtone.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?