Ansiktskremen Vendela Instant Glow

Få en gratis prøve!

Vendela Instant Glow

Test min beste ansiktskrem for voksen hud

  • Glatter ut rynker og gir glød i huden
  • Umiddelbar oppstrammende effekt
  • Perfekt balanse mellom fuktighet og næring
  • Parabenfri og dermatologisk testet
Få en gratis prøve her
  • Nok til 30 dager
  • Frakt kr 49
  • Ingen binding
Vendela med Instant Glow

Til deg som leter etter en ansiktskrem for voksen hud

Om du ikke har prøvd min mest populære ansiktskrem, Instant Glow, kan du få en gratis prøve på den.

Alt du trenger å gjøre er å trykke her. Da kommer du til et skjema du kan bruke for å bestille.

Prøven inneholder krem nok til daglig bruk i 30 dager, slik at du får god tid til å se at kremen passer for deg.

Alt du betaler er kr 49 for frakt. Du blir abonnent, men forplikter deg ikke til å kjøpe noe mer – bare gi beskjed dersom du ikke vil fortsette som abonnent.

Bruk Vendela Instant Glow både morgen og kveld. Det er en effektiv anti rynkekrem som umiddelbart glatter ut linjer og rynker. Nøkkelingrediensen er Syn-Ake, et patentert peptid som har en beroligende effekt på ansiktsmuskulaturen. Når spenningen i muskulaturen reduseres, vil også dype rynker reduseres over tid. Sammen med aminosyrer, antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, reparerer og beskytter Instant Glow hudens barriere og øker naturlige motstandskraft.

Sammen med naturens fineste ingredienser vil du erfare at Vendela Instant Glow:

  • Minimerer fine linjer og rynker
  • Styrker hudens kollagen
  • Gir ny glød til gusten hud

Test derfor denne ansiktskremen. Du risikerer ingenting. Kanskje denne ansiktskremen er den beste for din hud. Det er bare å klikke her for å bestille din gratis prøve nå.

Beste hilsen
Vendela

Slik fungerer Vendela Instant Glow

Vendela Instant Glow

Få en gratis prøve

Klikk her for å bestille

1

Beroliger og glatter ut huden

Instant Glow er en rynkekrem som inneholder skånsomme peptider, som har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningen i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at rynker og fine linjer glattes ut.

2

Naturens fineste ingredienser

Vendela Instant Glow inneholder det beste fra naturen: Hyaluronsyre, Arganoje, Vitamin E, Fucogel og Sheasmør i en sammensetning som tilfører huden optimal balanse av fuktighet og næring.

3

Den gode langvarige virkningen

Når ansiktets mikromuskulatur beroliges, blir det færre spenninger som danner rynker. Huden får mer ro og regenereres. Med tilføring av rynkekremen Instant Glow to ganger daglig, bidrar du til å forebygge rynker, slapp hud, pigmentflekker og sprengte blodkar. Huden får også forbedret blodsirkulasjon og friskere farge.

"Gir huden min fantastisk glød!

Nøkkelingredienser

Syn-Ake – beroligende effekt

Lav-molekyl peptid som trenger dypt inn i huden. Har en beroligende effekt på ansiktsmuskulaturen. Minsker linjer og rynker.


Hyaluronsyre – fuktbindende

En ekstremt god fuktbinder som holder på 1000 ganger sin egen vekt i vann. Den hjelper til med å fremme hudens funksjoner og produksjonen av kollagen og elastin.


Avokadoolje – glatter ut

Avokadooljens rike innhold av vitaminer, mineraler og flerumettede fettsyrer tilfører huden næring. Oljen glatter også ut huden.


Panthenol – beroliger og revitaliserer

Tilfører fuktighet, beroliger, reparerer og revitaliserer huden. En god fuktighetsbevarende ingrediens ved at den tiltrekker fukt og opprettholder fuktighetsnivået i huden.


Sheasmør – mykner og fukter

Inneholder høy konsentrasjon av fettsyrer og vitaminer som gjør huden myk og fuktig. Virker også beroligende for å minimere rød og irritert hud.


Rødalge – fornyer hudcellene

Rødalge fra europeiske farvann som gir huden fuktighet og beskyttelse på grunn av den høye konsentrasjonen av mineraler og sporstoffer. Bidrar til raskere fornyelse av hudcellene.


Immortelle – reduserer linjer og rynker

Mykgjørende og fuktighetsgivende ekstrakt som bidrar til å redusere fine linjer, rynker og jevner ut hudtonen.


Solsikkefrøolje – reduserer irritasjon

Tilfører huden fuktighet og næring. Har også en naturlig beroligende effekt på huden og reduserer stresset hud og irritasjon. Rik på Vitamin E.


Vitamin E – motvirker aldring

Vitamin E er en antioksidant som motvirker hudens naturlige aldring, beskytter og styrker cellemembranen.


Squalane – gir spenst og mykhet

Fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden gjennomfuktet, myk og spenstig.


Alle ingredienser/INCI:

Aqua, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Octyldodecanol, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Jania Rubens Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Helichrysum Italicum Extract, Butylene Glycol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Vendela Kirsebom

Slik bruker du Vendela Instant Glow

1

Påføres ren hud hver morgen

Sørg for at huden er ren når du påfører Vendela Instant Glow. Du finner flere renseprodukter i mitt sortiment.

2

Gjenta om kvelden

Om kvelden, før du går til sengs, gjentar du behandlingen. Rengjør huden, påfør Vendela Instant Glow og la den virke gjennom natten.

Klikk her for å bestille

Omtaler


Spørsmål og svar

Hvilken ansiktskrem som er best for deg kommer an på hvilken hudtype du har og hva du ønsker at kremen skal gjøre for deg. Hos meg får du gratis prøve på ansiktskrem. Prøven inneholder nok krem til daglig bruk i 30 dager.

Det er mange ulike kremer som hjelper mot rynker, men noen ingredienser en kan se etter når en skal kjøpe kremer som hjelper mot rynker er peptider, hyaluronsyre og avokadoolje.

Det er ingen fast alder hvor en må begynne med antirynkekrem. Allerede i slutten av 20-årene begynner huden å forandre seg. Huden din vil etterhvert produsere mindre kollagen og miste elastisitet. Fornyelsen av hudceller vil også gå saktere. Aldrende hud mister volum og musklene blir slappere. Genetiske rynker viser seg ofte tidligere enn rynker som kommer av aldring og livsstil. Når du begynner med antirynkekrem er helt opp til deg.

En ansiktskrem for voksen hud skal først og fremst hjelpe huden å holde på fuktigheten gjennom dagen, altså skal kremen være fuktighetsgivende. Men en ansiktskrem skal også gi næring til huden, i tillegg til å beskytte huden møt ytre påkjenninger.

Huden din har spesielle behov om natten, derfor bør man bruke egen krem om natten og en egen krem om dagen.

Kremer og annen hudpleie som inneholder skånsomme ingredienser og aktive virkestoffer har god effekt mot rynker.

Det er veldig bra å bruke en fuktighetskrem, da fuktighet er noe alle hudtyper trenger. Andre egenskaper kremen skal ha, kommer an på hvilken hudtype du har.

Det er mange forskjellige måter å lage ansiktskrem på, men en basis oppskrift en kan bruke hvis en vil lage en hjemmelagd ansiktskrem inneholder bivoks, kokosolje, olivenolje (eller mandelolje/avokadoolje) shea- eller kakaosmør, og dråper eteriske oljer (ettersom hva du vil ansiktskremen skal lukte).

En ansiktskrem består av to deler. En vann del og en fett del. Tilførselen av fett låser på plass hudens vanninnhold. Kremer inneholder også en emulgator som har egenskapen til å få fett og vann til å binde seg.

Hvilken ansiktskrem du skal velge kommer an på hvilken hudtype du har. Har du en tørr hudtype, trenger du en krem som tilfører masse fuktighet. Har du en fet hudtype, trenger du en krem som ikke tilfører for mye olje, men likevel tilfører huden det den trenger av fuktighet samtidig som den kan hjelpe å matte ned huden. Først må du finne ut hvilken hudtype du har og hva den trenger, deretter finner du en ansiktskrem som dekker disse behovene. Er du usikker, så kan du be om en gratis prøve på ansiktskrem før du kjøper.

For best effekt, påfører du ansiktskrem etter at du har renset huden, og påført toner og serum hvis du vil det. Ansiktskrem skal påføres ren og tørr hud. Masser en liten mengde krem jevnt i hele fjeset. Unngå den sarte huden under øynene, som trenger egen krem.

Velg en ansiktskrem som passer din hudtype. Hver hudtype har forskjellige behov og derfor vil ansiktskrem spesielt beregnet din hudtype være den beste ansiktskremen for deg. Du kan få en gratis prøve på ansiktskremene mine. Prøven inneholder nok til daglig bruk i 30 dager. Det er mer enn nok til å finne ut om ansiktskremen passer din hud.

En skal bruke ansiktskrem fordi den tilfører huden det den trenger av fuktighet og næring, samtidig som den hjelper å beskytte huden mot ytre påkjenninger som forurensning, UV-stråler, blått lys etc. En ansiktskrem kan også hjelpe huden din å bekjempe indre påvirkninger som stress og mangel på produksjon av kollagen, sakte fornyelse av hudceller eller mangel på elastisitet.