Bestill en prøve på Vendela Instant Glow, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Alle felter må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Vendela Instant Glow. Alt jeg skal betale er 38 kr for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun 499 kr inkl. porto(249,50 per mnd), som er 200 kr mindre enn ordinær pris.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto. Kun én gratis prøve per produkt per kunde.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Derfor fungerer Vendela Instant Glow

Beroliger og glatter ut huden
Vendela Instant Glow inneholder ufarlige peptider som har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningene i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at fine linjer glattes ut.

Naturens fineste ingredienser
Som i mine andre hudkremer, får du de beste naturlige ingrediensene i Vendela Instant Glow. Immortelle, Hyaluronsyre, Arganolje, Vitamin E, Fucogel og Sheasmør er satt sammen for å gi huden din optimal balanse av fukt og næring. Du vil forebygge rynker, slapp hud, pigmentflekker og sprengte blodkar. Huden får også forbedret blodsirkulasjon og friskere farge.

Har også langvarig effekt!
Når mikromuskulaturen slapper mer av, blir det også færre spenninger som danner rynker på sikt. Huden får mer ro til å regenereres og vil heles bedre. Vi anbefaler at du bruker Vendela Instant Glow to ganger om dagen for å oppnå optimal kort- og langsiktig effekt.

En hudpleier anbefaler

Sonja Wigert, hudpleier

Som hudpleier, får jeg mange spørsmål om fine linjer og smilerynker. Forskning de siste årene, har gitt oss spennende virkestoffer, som dipeptidene du finner i Vendela Instant Glow. På en helt trygg måte, hjelpes mikromuskulaturen i huden å slappe av. Mange opplever en umiddelbar effekt, og at rynker glattes ut. Dipeptidene gir også en langvarig forebyggende effekt, fordi færre muskelspenninger reduserer rynkedannelse over tid.

Jeg har selv brukt Vendela Instant Glow en periode, og ble veldig imponert. Denne kan jeg trygt anbefale!

Sonja Wigert,
Hudpleier

Fire av mine fornøyde kunder

Tove Heidi Stenseth“Jeg har prøvd Instant Glow, Vendelas nye krem, og jeg er kjempefornøyd med den. Jeg har mindre synlige rynker, føler at rynkene er mindre synlige. Jeg har allerede brukt opp min gratis prøve, og er blitt abonnent, så jeg får min nye sending snart. Jeg oppfordrer alle til å prøve den, det er verdt det, lykke til!”

Tove Heidi Stenseth

Wenche Jansen“Beste kremen ever”

Wenche Jansen

Mariann Kendel“Konsistens og duft, helt fantastisk. Fantastisk krem”

Mariann Kendel

Kari Brede“Har nå brukt kremen i tre dager, tre ganger om dagen, ser alt bedring så dette kommer til å bli min krem. Gikk tom for kremen noen dager, da skal jeg si at jeg savnet den og merket godt at jeg ikke hadde den. Så jeg ble kjempeglad da jeg så den ligge i postkassen min igjen!”

Kari Brede

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om Vendela Instant Glow i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over. Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.