La meg sende deg en GRATIS prøve på min eksklusive dagkrem og hudolje, og bli en av mine mange tusen fornøyde abonnenter!

Alle felt må fylles ut.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis prøve på Vendela Diamonds Dagpleie. Alt jeg skal betale er kr. 49 for porto og ekspedisjon - prøven er gratis. Dette er nok til daglig bruk i en måned. Samtidig blir jeg abonnent og får deretter, hver annen måned, en ny forsendelse - nok til 60 dagers bruk. Prisen for denne forsendelsen er kun kr 599 inkl. porto(299,50 per mnd), som er 25% lavere enn normalprisen.

Det er ingen krav til minstekjøp. Jeg kan når som helst, uten å angi grunn, stanse forsendelsene ved å gi beskjed til kundeservice. Jeg har angrerett uten tidsbegrensning. I tillegg kan jeg, når som helst, returnere en vare. Alt jeg må betale er returporto.

Jeg aksepterer vilkårene og er over 18 år.

Vendela Diamonds er en topp moderne, eksklusiv og avansert hudpleie med 20 naturlige virkestoffer og planteekstrakter.

Vendela Diamonds består av to produkter du selv kan kombinere for perfekt tilpasning til din hud.

Du får Brilliant Day, en avansert og hypermoderne ansiktskrem. Brilliant Day inneholder mer enn 20 av naturens mest effektive virkestoffer og planteekstrakter. Den forebygger rynker, og gir deg en fastere hud med jevnere hudtone.

Du får også Caring Oil, en svært pleiende hudolje med 8 naturlige og eksklusive planteoljer. Bruk oljen der huden din trenger ekstra næring, er tørr eller spesielt utsatt for rynker. Huden blir elastisk, fløyelsmyk og blir tilført pleiende næring hele dagen.

Du får en sunn og naturlig pleiende hudpleie, helt fri for parabener.

Vendela Brilliant Day & Caring Oil
Vendela sin signatur

Unik hudpleie

Din hud er helt unik, og hudpleien skal være tilpasset ditt eget behov.

Personlig tilpasning:

Det finnes ikke maken til din hud i hele verden – vi er alle forskjellige! Kjennetegnet ved god hudpleie er at den er tilpasset nettopp din hud. Med kombinasjonen av de 20 unike virkestoffene i Brilliant Day, og den intensive pleien fra 8 rene planteoljer i Caring Oil, kan du selv gi ekstra oppmerksomhet til de områdene i ansiktet som trenger det mest.

Derfor får du både en hudolje og en dagkrem. Disse kan du kombinere så du får den pleien akkurat din hud trenger.

Bestill gratis prøver!

Ingredienser som gjør en forskjell

Helt uten parabener!

Vendela Brilliant Day:

Blå/hvit LotushvitekstraktBlå/hvit Lotushvitekstrakt Ekstrakt fra blå- og hvit Lotus øker cellemetabolismen og mikrosirkulasjonen i huden. Avfallsstoffene i huden fjernes mer effektivt og huden strammes opp.

DiamantstøvDiamantstøv Støvet fra ekte hvite diamanter sprer lyset som treffer huden og gir den en jevnere hudtone. Huden ser glattere ut og får ungdommelig glød.

RosenoljeRosenolje – gir kremen deilig,delikat duft av roser. Hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Virker beroligende,demper rødhet, tørr hud, utslett og hudirritasjoner. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære.

ArganoljeArganolje – marokkansk gull Inneholder store mengder fytosteroler, antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer som gir rik næring og pleie til huden.

SheasmørSheasmør Inneholder flerumettet Omega-6 fettsyre som dannes om til prostaglandiner. Prostaglandinene holder huden spenstig, glatt og ungdommelig. Sheasmørets høye innhold av vitaminer A og E eliminerer frie radikaler og forebygger i tillegg utvikling av rynker.

SqualanSqualan En næringsrik olje som finnes naturlig i huden og bidrar til fornyelse av hudceller. Squalan brukt i Vendela Diamonds, utvinnes fra olivenolje.

Vendela Caring Oil:

Jojobaolje Gjør huden mer elastisk slik at den fastere. Tilfører huden næring og fuktighet.

Avokadoolje Avokadooljens rike innhold av vitaminer, mineraler og flerumettede fettsyrer tilfører huden næring. Oljen glatter også ut huden.

Olje fra drukekjerner Sterke antioksidant epminerer frie radikaler og forebygger hudens aldring. Oljen hjelper huden å fornye seg.

Rosenolje – gir kremen deilig,delikat duft av roser. Hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Virker beroligende,demper rødhet, tørr hud, utslett og hudirritasjoner. Gir både huden og dine sanser en følelse av velvære.

Arganolje – marokkansk gull Inneholder store mengder fytosteroler, antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer som gir rik næring og pleie til huden.

Makadamiaolje Eliminerer frie radikaler og forebygger i tillegg utvikling av rynker.

Olje fra Steinnypefrø Forebygger alderstegn som rynker og slapp hud, glatter ut huden, forebygger arrdannelse i huden.

Min mest avanserte hudpleie noensinne!

Som en av de første i verden, har jeg tilsatt ekte hvite diamanter til Vendela Diamonds. Når lys treffer diamanter, spres det på en helt spesiell måte. Huden din vil få en jevn hudtone og ungdommelig glød.

I dagkremen Brilliant Day finner du 20 planteekstrakter og virkestoffer som forebygger hudens aldring og dannelse av rynker. I tillegg får du den eksklusive hudoljen Caring Oil med 8 naturlige planteoljer. Kombinasjonen av disse gir deg intens pleie og fukt til huden.

Du får det aller beste naturen kan by på

Planteekstraktene i Vendela Diamonds er utvunnet under høyt trykk og ved lav temperatur. Derfor beholder virkestoffene sin effekt.

Forebygger rynker

Blå- og hvit Lotus øker cellemetabolismen og blodsirkulasjonen. Olje fra Steinnypefrø, Magnesium og Hyaluronansyre absorberes i huden forebygger rynkedannelse.

Stimulerer til hudens fornyelse

Arganolje, Chiafrøolje, Squalane, Jojobaolje og Druekjerneolje tilfører huden din et rikt utvalg av næringsstoffer som stimulerer til vekst og fornyelse av hudceller.

Jevnere hudtone

Ekte diamanter sprer lyset. Du får en jevnere hudtone og en ungdommelig glød i huden. Karseekstrakt og Niacinamide forebygger pigmentdannelser og aldersflekker.

Strammer opp slapp hud

Niacinamide stimulerer hudens kollagenproduksjon. Dette strammer opp rynker og slapp hud. Jojobaoljen gjør huden din mer elastisk.

Tilfører fuktighet

Alantion, Arganolje Pantheol, Glycerin og Jojobaolje tilfører rik fuktighet. Huden blir beroliget slik at de andre virkestoffene oppnår sin optimale virkning. Huden din blir silkemyk å berøre.

Vi tar ditt personvern på alvor. Se vår personvernærklæring her.

Kontakt oss

Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3202 Sandefjord
Telefon: 40 03 80 01 (åpningstid: mandag -fredag: 09.00 – 11.00, 12.00 – 15.00), E-post: kundeservice@vendela.com

Lukk

Hvor finner jeg min kode?

Hvis du har lest om mine produkter i et blad, reklame du har fått i posten eller lignende, har du kanskje sett at det var koder i et skjema tilsvarende det du ser over.
Om du husker koden, er det fint om du skriver den i feltet «Din kode». Hvis du ikke husker den kan du bare la være å fylle ut feltet.